IniciNoticiesCulturaArriben les festes del veïnat d’Àgora Parc

Arriben les festes del veïnat d’Àgora Parc

L’associació de veïns d’Àgora Parc ja es troben ultimant els detalls de la festa major de la urbanització torderenca. Les festes del veïnat seran els propers dies 3, 4 i 5 d’Agost.

Demà divendres 3 d’Agost, la programació de festa major s’encetarà a les 17:00h de la tarda amb inflables d’aigua pels més petits a la pista de la urbanització. A partir de les 20:30 del vespre, arribarà la Botifarrada Popular, oberta a tothom, al mateix lloc. Aquest sopar inclou una botifarra, pa i un got de vi o aigua. Per tal de participar a aquesta botifarrada, cal adquirir un tiquet al preu de 3€, que es vendran fins al mateix dia de la celebració. Per acabar el dia, l’actuació d’Edu Vico animarà la festa amb un concert de flamenc.

Per dia següent, dissabte 4 d’Agost, jocs infantils tradicionals iniciaran la jornada a partir de les 10:30h, per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. A les 12:00h, una guerra d’aigua oberta a tothom on, dees de l’organització, recorden que es poden portar pistoles d’aigua. De cara a la tarda, a les 17:00h, començarà el concurs de dibuix. Una hora més tard, l’organització prepara una xocolatada per tothom qui vulgui. El sopar popular serà el dissabte a les 21:30h del vespre. Els tiquets es poden reservar fins el 3 d’Agost a l’oficina o reservant al telèfon 676 270 001, amb un preu de 10€ pels adults i 6€ pel tiquet infantil. Des de l’organització expliquen en què consistirà cada menú.

festes agora parc 1

El dia finalitzarà amb el “Ball d’estiu”, amb l’animació a càrrec de “Soy la fiesta”.

Diumenge, últim dia de festes, començarà a les 10:00h del matí amb l’anomenat “melé popular de petanca per sorteig”. La inscripció té un cost de 5€ per persona. Més tard, arribades les 12:00h, festa de l’espuma del veïnat. Durant la tarda, a les 17.00h arrencarà el campionat de Ping pong.

Una hora més tard, el partit de futbol infantil serà una activitat que deixarà pas al partit de futbol “Casats contra solters”, a partir d eles 19:00h de la tarda. Toñi Garcia, presidenta de l’Associació de veïns d’Àgora parc, fa una crida a tothom qui vulgui participar a les festes.

festes agora parc 2

Les festes seran els propers dies 3,4 i 5 d’Agost.