IniciNoticiesCulturaLa Peixera presenta avui la programació d’enguany

La Peixera presenta avui la programació d’enguany

Aquest vespre es presentarà el Festival La Peixera amb una proposta a la tarda per al públic infantil i a la nit per al públic adult. La Peixera és un festival multidisciplinar que es celebra des de fa dinou estius al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. S’ha convertit en un espai de promoció i creació artística que apropa propostes alternatives a la gent de Tordera. A més, fomenta la promoció d’artistes locals que sovint no tenen cabuda en circuits comercials.

Enguany, La Peixera continua amb format de les dues sessions que va recuperar l’any passat. La primera tindrà lloc el dissabte 4 i la segona serà el proper dissabte, 11 d’agost. Com es va fer l’any passat a la presentació d’aquest divendres es donarà a conèixer la programació del festival i s’ estrenarà el nou curtmetratge del festival. Montserrat Haro en detalla més informació.

la peixera

La sessió del 4 d’agost començarà a la tarda amb activitats infantils tot i que seguirà en marxa durant la nit amb activitats més orientades cap a adults. Pel que fa a la sessió de l’11 d’agost, ja començarà a la nit i estarà només encarada als adults. Els dos dies qui vulgui podrà gaudir de servei de bar per sopar. Montse Haro feia un petit avanç d’alguns actes de l’última sessió al programa Tordera en Directe.

lapeixera2

El Festival La Peixera s’ha anat guanyant un públic que sobrepassa els límits del poble i la comarca. Actualment, s’ha consolidat com un format de festival basat en l’interès per apropar el públic a l’artista i l’artista al públic. Des de l’organització es recorda que no cal entrada ni inscripció prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES