IniciNoticiesCulturaPoesia a "Seqüència MMP", "Hits" per als més menuts i "Immortal" de...

Poesia a “Seqüència MMP”, “Hits” per als més menuts i “Immortal” de Bruno Oro configuren el gruix de la programació de tardor del Teatre Clavé

Passat l’estiu, el Teatre Clavé estrenarà nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins a finals del 2018. Obrirà la programació l’espectacle Les dones sàvies, una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull una burla als pedants d’avui en dia.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, destaca que la programació es troba en marxa i ininterrompudament, on es segueix defensant “la pluralitat l’excel·lència”

clave1

En l’àmbit de les titelles, la programació compta amb una grans proposta. Es tracta de l’espectacle La pastisseria i els follets, una obra sobre una pastisseria i un misteri al seu obrador que porta al Teatre Clavé L’estaquirot teatre. Aquest espectacle està recomanat per als més petits de la casa, entre 3 i 9 anys.

També per als més petits, però al món del cinema es presenta El bosc de Haquivaqui. Cinema en català sobre un bosc on els animals més petits han de tenir compte de no ser cruspits per els més grans. Aquesta pel·lícula és l’adaptació d’un llibre Norueg.

Juntament amb aquesta proposta, la programació de setembre a desembre del Teatre Clavé posa especial atenció a aquelles propostes artístiques que sovint són difícils de trobar en els circuits de teatre o d’arts escèniques. En aquesta ocasió, incorpora un espectacle de caràcter singular.

Un dels espectacles més poètics és Seqüència MMP, un espectacle on conflueix la música, la dansa i la poesia de Miquel Martí i Pol, un espectacle que busca explorar nous camins d’aproximació a l’art i aprofundir en el coneixement.

Un altre espectacle centrat en l’obra d’un dels grans autors del passat és Federico García de Pep Tosar. Pep Tosar s’apropa al món interior de Federico García Lorca mitjançant una biografia sonora i visual que recorre els moments més destacats de la vida del poeta.

La programació també compta amb diferents sortides. En aquest cas, seran dues. La primera arribarà el 7 d’Octubre, quan s’organitza una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per gaudir de l’espectacle Els jocs florrals de Canprosa, de Santiago Rusiñol. Per altra banda, des de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé també preparen una sortida a un dels espectacles que es podran veure al Teatre Lliure de Montjuïc (Barcelona). En aquesta ocasió, el diumenge 16 de Desembre amb La neta del senyor Linh, amb Lluís Homar.

El cicle El més petits de tots es completa amb l’espectacle Hits. Concert per a nadons de la companyia Pistatxo Produccions. Aquest és un format innovador presentat per a nadons d’entre 1 i 3 anys on es podran escoltar cançons icòniques d’altres èpoques que els nens i nenes escoltaran per primera vegada. Al mateix cicle Cache Cache de la companyia belga Théatre de la Guimbarde és un espectacle còmic que garanteix el riure tant de petits com grans.

La programació de tardor comptarà com cada any al mes de desembre amb el concert de Sant Esteve, enguany titulat Fabulós Txaikovski i en què es podran sentir les nadales més tradicional i música de Txaikovski.

Com a novetat aquest any la programació no hi posarà fi el concert de Sant Esteve sinó que s’allargarà fins al 2019 amb una de les grans apostes d’aquesta programació: Immortal amb Bruno Oro. Aquesta obra teatral que fa un viatge pels clarobscurs d’una vida que mai s’acaba. Una comèdia dramàtica futurista en el primer solo teatral de Bruno Oro.

Ara que s’ha presentat la nova programació hem aprofitat per fer una valoració de l’anterior amb el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

clave3

La programació estable del Teatre Clavé s’iniciarà el 23 de Setembre i finalitzarà a finals de Gener.

ÚLTIMES NOTÍCIES