IniciNoticiesSocietatEls Mossos inicien la campanya Gregal

Els Mossos inicien la campanya Gregal

Ara, amb l’estiu en marxa, els agents de la Policia de la Generalitat posen marxa una nova campanya, en aquest cas de cara a aquesta nova temporada turística.

La campanya Gregal té com a objectiu prevenir els delictes que es poden produir en els àmbits considerats com a estratègics durant l’època d’estiu. Pretén així garantir la seguretat en la mobilitat a la xarxa viària i a la xarxa del transport públic.

A la vegada, també té per objectiu garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments d’aquesta època, augmentar la percepció de seguretat arreu del territori i fomentar la coordinació de seguretat amb els diversos cossos implicats. En declaracions a aquesta emissora, Llorenç Silva, caporal dels Mossos d’Esquadra i coordinador de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Maresme, ens fa cinc cèntims sobre mesures de seguretat durant el període de vacances.

campanya gregal 1

Josep Pujadas és també agent del cos de Mossos d’Esquadra i assegura que durant l’època estival s’augmenta la presència policial a la nostre comarca.

campanya gregal 2

La campanya posa el focus en l’augment del turisme, especialment a la nostra zona, on es concentra l’arribada de molta gent per l’inici de la temporada de platges i també de l’ús de les segones residències.

ÚLTIMES NOTÍCIES