IniciNoticiesPolíticaAprovada una moció per redactar un protocol per la contractació de treballadors...

Aprovada una moció per redactar un protocol per la contractació de treballadors a la plantilla municipal

El ple de l’ajuntament va aprovar, el passat dijous 28, una moció per redactar un protocol de contractació de treballadors i treballadores a la plantilla municipal. Aquesta moció va ser presentada al ple pel grup municipal PSC. Aquesta moció te com a objectiu que la via principal i sistemàtica per la qual els treballadors accedeixin a contractes laborals a l’administració pública sigui un concurs. D’aquesta manera es destaca que serà la via per la qual es podran triar els candidats de manera més justa i transparent, escollint així els candidats més mereixedors del lloc de treball.

El regidor del PSC, Rafa Delgado, explica el per què de la presentació d’aquesta moció al ple tot detallant-ne els seus punts més importants.

mocio protocol treballadors psc

El regidor del PP, Xavier Martín va votar favorablement i va destacar que tots els partits podran tenir veu en aquest aspecte de la contractació.

mocio protocol treballadors pp

El grup de SOM Tordera també va votar a favor de la moció i Salvador Giralt, regidor d’aquest grup en destacava la transparència.

mocio protocol treballadors som

Xavier Pla, regidor d’ERC tot i votar a favor va afegir varis punts. Va demanar que aquest protocol s’apliqui amb màxima transparència i igualtat d’oportunitats entre els aspirants. Finalment va demanar que l’aprovació de la moció no s’utilitzi de manera política per introduir persones de confiança a l’Ajuntament.

mocio protocol treballadors erc

El regidor no adscrit José Carlos Villaro també va donar el seu recolzament a la moció felicitant el grup del PSC per proposar-la a Tordera.

mocio protocol treballadors villaro

Finalment, del PDeCAT, el regidor Marçal Vilajeliu acceptava la moció presentada pel PSC i destacava la feina feta fins al moment donant importància al capital humà.

mocio protocol treballadors pdecat

Així doncs, la moció per redactar un protocol de contractació de treballadors i treballadores a la plantilla municipal presentada pel PSC va ser aprovada per unanimitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES