IniciNoticiesEntitatsPreservem el Maresme critica que la Generalitat no treballi per eliminar els...

Preservem el Maresme critica que la Generalitat no treballi per eliminar els peatges de l’autopista C-32

La plataforma Preservem el Maresme critica que la Generalitat de Catalunya hagi oblidat el territori del Maresme i la seva mobilitat i que no treballi per eliminar els peatges de l’autopista de la comarca. Ho han fet saber davant les declaracions del ministre de Foment, José Luís Ábalos, qui va anunciar la intenció d’eliminar els peatges de l’AP-1 entre Burgos i Armiñón, l’AP-7 entre Alacant i Tarragona, i l’AP-4 entre Sevilla i Cadis.

De moment l’autopista del Maresme, de 68 quilòmetres de llargada, continuarà sent de pagament. Des de la plataforma Preservem el Maresme critiquen que la Generalitat no doni resposta a les necessitats del Maresme i que hagi oblidat la comarca del mapa. Antoni Esteban destaca que, des de la plataforma, continuaran treballant pel territori.

preservem maresme 1

Des de la plataforma valoren molt positivament que el PSOE hagi informat que eliminarà els peatges de les autopistes que tenen concessions de 50 anys que acaben aquesta legislatura. Es tracta de les autopistes AP-1, l’AP-7, i AP-4, les quals sumen 468 quilòmetres en total. El ministre de Foment, a més, ha anunciat que auditarà les nou autopistes radials de peatge en fallida i rescatades per l’Estat.

En el cas de l’autopista del Maresme, de moment, els peatges continuaran en funcionament sense data límit. Antoni Esteban ha criticat que la Generalitat només aprofiti els peatges per cobrar.

preservem maresme 2

Des de Preservem el Maresme destaquen que, tot i haver sol·licitat una reunió amb el nou Conseller de Territori, no mantenen esperances d’una millora de la mobilitat al Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES