IniciNoticiesEsportsMarc Alonso director esportiu del CEEB Tordera fa balanç de la temporada...

Marc Alonso director esportiu del CEEB Tordera fa balanç de la temporada i ens avança les novetats per la propera

La setmana passada el curs escolar va finalitzar i amb ell, totes les extraescolars. Avui des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, parlem amb Marc Alonso, director esportiu del CEEB Tordera, per fer balanç d’aquesta temporada i per parlar del proper curs esportiu pel que fa al Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera.

Marc Alonso en declaracions a aquesta emissora fa balanç de la temporada que acabem de tancar, després d’un tram final intens.

alonso balanc 1

Tot i haver finalitzat la temporada de competicions, aquest estiu no descansaran i per exemple ahir mateix va començar una de les activitats que organitzen aquest estiu, el seu campus de tecnificació anomenat Tecnicamp.

alonso estiu 2

Paral·lelament al Tecnicamp, Marc Alonso treballarà en  la preparació de la propera temporada 2018-2019 de la quan ens en dona algun detall.

alonso 3

Pel que fa als primers equips en competició d’alt rendiment, el primer equip femení militarà a 2a Catalana, mentre que, en l’àmbit masculí, el club aquesta propera temporada ha optat per no treure a competició un equip masculí donats els mals resultats de les dues últimes temporades.

ÚLTIMES NOTÍCIES