IniciNoticiesSocietatBusquen una noia de 16 anys internada a Mas Ritort de Tordera

Busquen una noia de 16 anys internada a Mas Ritort de Tordera

Busquen una noia de 16 anys desapareguda a Tordera. Esmeralda és una noia de 16 anys que està internada al centre residencial d’educació intensiva (CREI) Mas Ritort de Tordera. No obstant això, el passat dijous, 21 de juny, la noia s’hauria escapat amb una altra jove del mateix centre, després que els monitors portessin el grup de menors a la platja.

Segons ha explicat la seva mare a ‘CatalunyaDiari.cat’, la jove portava una samarreta vermella amb la paraula «DOOP» inscrita en blanc, un pantaló gris i unes sabates negres. Es tracta d’una noia d’1,60 metres d’alçada, amb el cabell castany clar —que acostuma a portar recollit amb un monyo—, ulls verdosos i una cicatriu a la parpella de l’ull dret. 

La noia, que té una minusvàlida del 40%, es fa passar per una d’adolescent d’ètnia gitana sota el nom d’Esmeralda Amaya Cortés. No obstant això, i segons assegura la mare de la menor, ni és d’ètnia gitana ni aquests són els seus cognoms reals. Ara, la mare d’Esmeralda demana ajuda a la ciutadania per aconseguir trobar la jove de 16 anys.

La policia local de Tordera apunta que és habitual que fugin aquestes noies del centre, especialment quan coincideix amb festivitats com Sant Joan. Afegeixen que moltes vegades les han interceptat a l’estació ja que se’n van a Barcelona i Rodalies. La Policia Local descarta que pugui estar per Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES