IniciNoticiesEntitatsLa urbanització de Sant Daniel tindrà properament el projecte de reparcel·lació

La urbanització de Sant Daniel tindrà properament el projecte de reparcel·lació

L’Ajuntament de Tordera aprovarà en breu el projecte de reparcel·lació de la urbanització Sant Daniel. Aquest projecte permetrà als veïns obtenir llicencies per fer obres en les seves propietats. Segons el regidor d’urbanisme, Jose Carles Villaro fins ara no els estava permès fer cap tipus de reforma.

villaro st daniel

En els darrers anys, l’Ajuntament ha fet obres de reestructuració i renovació d’aquest veïnat, amb el canvi d’enllumenat o de clavegueram, per exemple.

En aquestes obres també hi participa un grup de seguiment del mateix veïnat. Després de les diferents remodelacions, s’explica que l’objectiu és poder acabar amb totes aquestes actuacions seguint amb els arranjaments de diferents punts i carreteres de la zona o una millora del sistema de senyalització al barri. Tal i com indica Jesús Saltó, president de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, aquestes són unes obres que es van començar fa 11 anys a través de l’Ajuntament de Tordera i que, tal i com explica, “tothom té ganes d’acabar”.

salto veinat sant daniel

Jesús Saltó explica que, des de l’Associació de veïns, buscaran poder tenir un local social suficientment equipat per tal de gestionar les diferents activitats a la zona i crear un nexe de connexió amb la resta del poble. Per exemple, especifica que, actualment, s’està rebent informació a través de via electrònica del Casal de Joves de Tordera o de la Xarxa de la Generalitat però que, ara per ara, és difícil de publicitar.

L’associació es va crear durant el passat mes de Desembre i, després d’escollir i consolidar l’òrgan de grup i el paper que voldran desenvolupar en aquest càrrec, ja s’ha posat en marxa el seu funcionament a través de les gestions que es volen dur a terme, algunes de les quals esmentades anteriorment. L’objectiu final de poder fer un nexe de comunicació amb el veïnat i amb el poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES