IniciNoticiesEsportsEl Club Hípic de Garbi serà l’entitat guardonada amb el premi honorífic...

El Club Hípic de Garbi serà l’entitat guardonada amb el premi honorífic de Ràdio Tordera a la Gala de l’Esport Torderenc

club hipic garbi -premi-honorific 3Aquest divendres 8 de juny els exteriors dels estudis centrals de Ràdio Tordera acolliran la tercera edició de la gala dels premis #esporttorderenc. Una de les primeres categories que es desvetlla just abans del certament és la del premi honorífic de Ràdio Tordera que l’atorga l’equip d’esports d’aquesta casa. Enguany, el Club Hípic de Garbí, entitat organitzadora de les proves locals i estatals de cavalls que són protagonistes cada any al Parc Prudenci Bertrana són els afortunats d’emportar-se aquest reconeixement. Albert Sabater director gerent de l’emissora explicava els motius principals de voler homenatjar i premiar aquest club torderenc.

Sabater honorific

La resta de categories premiades que en són cinc més es donaran a conèixer durant la gala que es celebrarà el divendres a partir de les 19:30h. Un esdeveniment que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i comptarà amb l’actuació musical de l’Ananda Massa i en Santi Velasco. Els premis #esporttorderenc reben el suport de la regidoria d’esports de l’Ajuntament amb la col·laboració de Carns Anna i Cal Terrassà.

ÚLTIMES NOTÍCIES