IniciNoticiesEducacióL’escola d'Hortsavinyà tindrà un nou mòdul per acollir la demanda d’alumnat

L’escola d’Hortsavinyà tindrà un nou mòdul per acollir la demanda d’alumnat

escola-HortsavinyaEl model educatiu de l’escola d’Hortsavinyà es troba en ascens els darrers anys i això ha portat a un increment d’alumnat al centre. Per aquest motiu, la regidoria d’ensenyament ha plantejat al departament d’educació la instal·lació d’un nou mòdul adaptat en el paratge torderenc. L’escola pública d’Hortsavinyà, depèn de Tordera i la majoria d’alumnes són d’aquest veïnat i de les rodalies. L’escola té, segons el regidor d’ensenyament Àngel Pous, “un projecte original i està molt lligada a la sostenibilitat i l’estudi de la natura, a més de formar part del projecte “Escola Nova 21”. 

Així doncs, el centre educatiu té, actualment, més demanda de la que pot assumir. El nombre d’alumnes inscrits es duplicarà l’any que ve, segons es preveu des de la regidoria d’ensenyament del consistori torderenc. Tal com explica Àngel Pous, es preveu que l’any que ve continuï en ascens els alumnes a l’escola.

pous hortsavinya

Aquesta construcció, serà un mòdul prefabricat i adaptats al medi, amb una construcció que, segons el regidor,  no causarà cap dany visual en el parc. Pous explica que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, ha promès que el nou mòdul es pugui instal·lar aquest mateix estiu, amb la confirmació verbal del departament, el mateix que finançarà de forma completa la construcció d’aquest nou espai educatiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES