IniciNoticiesEsportsEl CPTordera no aconsegueix aguantar la categoria i la temporada que ve...

El CPTordera no aconsegueix aguantar la categoria i la temporada que ve militarà a 1a catalana

hoquei descens 2Les coincidències de vegades són odioses però fa exactament 40 anys que el primer equip del Club Patí Tordera va aconseguir el seu primer ascens a la primera nacional. Va ser durant el curs (1977-78) tal i com explica Quim Fors al llibre “L’hoquei patins, un esport arrelat al poble de Tordera”. 40 anys més tard hem d’escriure un primer episodi de descens històric a primera catalana. El dissabte 26 de maig de 2018 a la pista del pavelló Joan Ortoll de Calafell es va certificar la pèrdua de categoria de l’equip torderenc. L’empat a 3 a la pista del líder i la victòria del Sant Feliu a la pista del Rivas Las Lagunas van condemnar als grocs i vermells. L’entrenador Xavi González mostrava la seva decepció al final del partit per no haver aconseguit l’objectiu de la permanència.

Gonzalez descens 1

Sergio Alonso segon entrenador i coordinador del club no podia aguantar les llàgrimes després de la desfeta torderenca i demanava disculpes pel que havia succeït.

Alonso descens 2

Un de les persones que més anys porta al club Ramon Viñolas confessava als micròfons de Ràdio Tordera que estava fotut pel descens de l’equip.

Viñolas descens 3

Una de les persones més afectades per la situació que va viure l’equip torderenc durant el dissabte va ser la mateixa presidenta del club Carme Vila. Ella mateixa donava les gràcies pel suport de la gent que s’havia desplaçat fins a Calafell per animar al Tordera. Va enviar un missatge dirigit a tota la gent que l’ha criticat durant aquestes últimes setmanes i reivindicava el fet d’haver sanejat el club durant aquests darrers anys.

Vila descens 4

El Club Patí Tordera baixa amb 34 punts: 26 partits, 8 victòries, 10 empats i 8 derrotes. La propera temporada el primer equip d’hoquei patins de Tordera militarà a la primera catalana. Una competició que ja no serà en àmbit estatal i que s’haurà de lluitar de valent per poder tornar a l’elit d’aquest esport emblema al nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES