IniciNoticiesCulturaAquest mes de maig comencen les mostres de fi de curs del...

Aquest mes de maig comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé

mostresficurscfa_01S’acosta el final de curs 2017/2018 i les diferents àrees del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé estan preparant les mostres de fi de curs. Aquesta any, des del CFA es treballa en la creació de mostres que no siguin exclusivament d’un llenguatge artístic, sinó que incorporin la participació conjunta d’alumnes i professors de diverses àrees del CFA.

Diumenge 27 de maig a les 17:30h els alumnes que cursen la fórmula mixta de belles arts i expressió dramàtica mostraran al públic la instal·lació performàtica que han titulat PER|SO|NA i que es podrà gaudir a la sala d’exposicions del Teatre Clavé. Tot seguit, a les 18:00h l’Escola de música durà a terme el concert de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé amb un programa en què hi participaran els conjunts i formacions de l’escola.

Aquest serà el primer cap de setmana de mostres de fi de curs del CFA, que continuaran el diumenge 3 de juny a les 18:00h amb la mostra de l’Escola de dansa. La següent mostra serà, el divendres 8 de juny a les 18:00h i seran els alumnes de Sensibilització i l’Aula de teatre els que mostraran el seu treball al públic. Finalment els alumnes d’interpretació, música i dansa tancaran el cercle amb l’espectacle La Casa de Bernarda Alba de Federico Garcia Lorca el diumenge 1 de juliol al Teatre Clavé.

Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes, a excepció de La casa de Bernarda Alba per la qual s’hauran d’adquirir entrades. Totes les mostres estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el dimecres 22 de juny, últim dia lectiu del curs 2017/2018.

ÚLTIMES NOTÍCIES