IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera femení haurà de jugar les fases per pujar de...

El CEEB Tordera femení haurà de jugar les fases per pujar de categoria independentment del que digui el comitè de competició

ceebEl recurs que va presentar dilluns el CEEB Tordera femení sembla que de moment segueix encallat. El comitè de competició ja ha analitzat les proves que va presentat l’entitat torderenca i segons ha pogut saber l’equip d’esports, el següent pas que han realitzat ha estat demanar a l’equip arbitral i equip visitant una versió del que va succeir vers la demanda del conjunt torderenc. Marc Alonso entrenador i coordinador del CEEB es mostra decebut per la lentitud del procediment ja que l’obliguen a disputar igualment les fases d’ascens, uns partits que segons ell l’equip no hauria de jugar.

Alonso competicio 1

Alonso reclama que ells segueixen oberts a l’escenari que proposaven de repetició del partit i que el principal objectiu era evitar les fases d’ascens per pujar de categoria.

Alonso competicio 2

Les fases de play-off per l’equip torderenc començaran el dissabte a les 13:45 a la pista del BAM de Barcelona i la tornada es jugarà diumenge a les 19:00h de la tarda al pavelló dels Països Catalans.