IniciNoticiesSocietatNova estafa que suplanta professionals del CAP per accedir al domicili dels...

Nova estafa que suplanta professionals del CAP per accedir al domicili dels pacients i vendre productes

policiaEl CAP de Tordera i la Policia Local adverteixen als ciutadans que en les darreres setmanes s’han detectat empreses que suplanten la identitat dels CAPS, per accedir al domicili dels pacients i amb la intenció d’oferir diversos productes.

Aquestes empreses obtenen les dades dels pacients de forma fraudulenta i en diverses ocasions els pacients reben una trucada telefònica en nom del CAP de Tordera o del Departament de Salut per tal de concretar visita al domicili o fent enquestes de salut. Posteriorment es concerta una cita al domicili on s’ofereix als usuaris revisar la seva salut de forma gratuïta sense sortir de casa, i un cop allí els venen productes diferents (matalassos, màquines anti-dolor…)

Aquesta estafa ja és coneguda en altres indrets de Catalunya. Es dóna el cas d’una dona d’avançada edat i malalta d’Alzheimer que va arribar a pagar fins a 6.000 euros per un matalàs.

El CAP de Tordera informa que no està realitzant aquestes trucades. Si algú us truca dient-vos que us visitaran a casa per fer una enquesta no en feu cas i poseu-ho en coneixement de la Policia Local de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES