IniciNoticiesEsportsL'associació del Rugbi La Tordera arriba als cinc anys d'història amb el...

L’associació del Rugbi La Tordera arriba als cinc anys d’història amb el repte d’aconseguir un equip sènior propi per l’any que ve

rugbi la torderaAquest passat mes d’abril l’Associació de Rugbi La Tordera va arribar als cinc anys d’història. Un aniversari que arriba amb un bon moment del projecte esportiu que va ser creat per implementar l’esport del rugbi al nostre territori. L’entitat torderenca continua consolidant-se pel que fa als equips de l’escoleta i base tot i que reconeixent que els agradaria poder arribar a l’abast de més gent. Durant les darreres temporades els equips sèniors del club han jugat a la lliga regular gràcies a un acord amb la secció de rugbi del GEIEG de Girona. Un conveni que ha ajudat als jugadors/es torderencs poder agafar experiència i adaptar-se a un ritme competitiu. A partir del proper curs un dels principals reptes que s’ha marcat l’associació, coincidint amb l’aniversari, és poder tenir un primer equip propi al cent per cent. Lluis Torrellas jugador i membre de la junta directiva es mostrava satisfet del que s’havia aconseguit fins ara.

Torrellas rugbi 1

Torrellas destacava que el principal repte per de cara als propers anys és fer créixer la massa social i esportiva de l’Associació de rugbi per acabar de consolidar el club.

Torrellas rugbi 2

La compra dels pals de rugbi han de permetre al club torderenc poder disputar partits oficials a les instal·lacions del municipal d’esports a partir de la propera temporada sempre i quan rebin l’autorització de la federació catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES