IniciNoticiesEducacióL’antiga casa del conserge de l’institut Lluís Companys acollirà el cicle formatiu...

L’antiga casa del conserge de l’institut Lluís Companys acollirà el cicle formatiu de microinformàtica i xarxes

institut lluis companysGeneralitat i Ajuntament estan condicionant i adequant l’antiga casa del conserge de l’Institut Lluís Companys perquè pugui acollir les classes del nou cicle formatiu de grau mitjà.

Després de molts anys sense formació professional a Tordera, Institut i Ajuntament han aconseguit que el curs vinent s’imparteixi un cicle formatiu de microinformàtica i xarxes. La formació es vol fer de matins i atès que les instal·lacions del centre de secundària estan plenes en aquest horari, s’ha proposat adequar l’antiga casa del conserge, que fa anys que es troba en desús. Ho explica el director de l’Institut Lluís Companys, Carles Carré.

casa conserge 1

L’acord entre l’Ajuntament i el departament d’ensenyament per assumir el sobrecost de l’institut Tordària, ha derivat que la generalitat es faci càrrec del manteniment i també condicionament de l’antiga casa del conserge. Segons Carles Carré, el departament d’ensenyament serà l’encarregat d’arreglar el teulat i la brigada municipal fa els treballs de la reforma interior de la casa.

casa conserge 2

S’habilitaran dues aules per acollir els alumnes i els elements tecnològics diversos per desenvolupar el cicle. A banda, els estudiants també utilitzaran espais comuns de l’institut.

ÚLTIMES NOTÍCIES