IniciNoticiesEducacióEl programa formatiu "Créixer en família" arriba a Tordera

El programa formatiu “Créixer en família” arriba a Tordera

creixer_en_familiaEl cicle formatiu per a famílies amb més èxit del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Créixer amb família, arriba a Tordera. Els pares i mares del municipi que s’hi han inscrit podran treballar el seu paper educatiu amb l’ajuda d’un/a dinamitzador/a i compartint les seves experiències amb les altres famílies. En aquesta ocasió, el cicle està dirigit a pares i mares d’infants de 6 a 12 anys.

El cicle va començar a l’abril i tindrà lloc cada dimecres de 15:00 a 17:00h fins el 30 de maig a l’Escola Serra de Miralles. Els pares i mares que no hi estiguin inscrits però vulguin participar-hi, poden reservar plaça -si encara hi ha disponibilitat- escrivint a creixerenfamilia@peretarres.org.

Créixer amb família és un dels programes públics dirigit a pares i mares més coneguts, i any rere any segueix obtenint resultats d’èxit entre els participants: el 93% de mares i pares que van assistir-hi durant el 2017 ha realitzat canvis en l’educació dels seus fills i filles després de participar al programa, i fins a un 98% creuen que han finalitzat el cicle amb més recursos dels que disposaven abans de començar-lo. Aquestes són dades extretes de les valoracions que els mateixos mares i pares realitzen a l’inici i al final del cicle de 6 sessions.

ÚLTIMES NOTÍCIES