IniciNoticiesEsportsAquest diumenge el CPTordera es juga mitja temporada a Madrid

Aquest diumenge el CPTordera es juga mitja temporada a Madrid

hoquei pista rivas lagunasQueden tant sols tres partits per acabar la lliga de la primera nacional espanyola d’hoquei patins i el Club Pati Tordera encara no té segellada la permanència a la categoria. De fet, no és l’únic equip que es troba en aquesta situació ja que la competició està molt igualada i actualment amb nou punts en joc que queden, qualsevol opció pot resultar la condemna per algun dels vuit equips que es troben dins de la lluita per salvar-se. Xavi González entrenador del primer equip torderenc analitza com ha anat la trajectòria de resultats en aquest tram de curs des de la seva incorporació.

Gonzalez cpt 1

Després de la derrota contundent per 4-1 contra el Vilafranca, González creu que els jugadors han tornat a recaure amb les sensacions negatives, un factor que està sent determinant amb les últimes derrotes.

Gonzalez cpt 2

Els torderencs visiten aquest diumenge a les 15:00h del migdia la pista del CP Rivas Las Lagunas (Madrid) un rival que ja ha perdut la categoria que potser una bona oportunitat per sumar uns tres punts importants. La següent setmana els grocs i vermells rebran un equip que s’està jugaran l’ascens, el CP Manlleu al parroquial.

I l’última jornada, els grocs i vermells visiten la pista del CP Calafell, un equip que ja ha pujat a l’OK Lliga i que a hores d’ara ocupa el primer lloc de la taula. Segons el mateix entrenador, l’aturada d’aquesta setmana els ha anat molt bé als jugadors per poder fer un punt i a part i mentalitzar-se que el principal objectiu és la salvació.

Gonzalez cpt 3

El CPTordera-CP Rivas Las Lagunas d’aquesta jornada serà diumenge a les 15:00h del migdia i el podreu seguir íntegrament per la 107.1fm.

ÚLTIMES NOTÍCIES