IniciNoticiesEducacióComença l’activitat acadèmica a la segona fase de l’Institut Tordària

Comença l’activitat acadèmica a la segona fase de l’Institut Tordària

tordaria fase 2Avui ha començat l’activitat acadèmica a la segona fase de l’institut Tordària.

Les obres feia temps que estaven finalitzades i un procés burocràtic havia posposat l’obertura de les instal·lacions. Després de molta espera i reclamacions, el procés es va desencallar fa dues setmanes, i el centre ja disposa de l’autorització per utilitzar els nous mòduls.  El regidor d’ensenyament, Àngel Pous va admetre que l’obstacle per obrir la segona fase de l’institut va ser més econòmica que administrativa. En concret, l’empresa reclamava un sobrecost de l’obra per poder entregar les claus.

pous tordaria 1

Àngel Pous es va mostrar molest amb els terminis de l’empresa per acabar l’obra. Malgrat això, creu que s’ha introduït millores en el projecte inicial.

pous tordaria 2

Feia setmanes, l’AFA de l’Institut havien iniciat una campanya de protesta per desencallar la situació. La presidenta de l’AFA del Tordària, Josefa Cameán celebrava aquest desenllaç.

claus afa

L’objectiu de la segona fase és incrementar la capacitat de les instal·lacions, per admetre les dues línies del segon cicle de l’Ensenyament Obligatori, i completar així la infraestructura necessària per escolaritzar dues línies d’ESO.

ÚLTIMES NOTÍCIES