IniciNoticiesComerçComerciants i Ajuntament debaten sobre el preu del pàrquing dels diumenges

Comerciants i Ajuntament debaten sobre el preu del pàrquing dels diumenges

aparcament diumengesEn la passada edició de la línia directa amb l’alcalde, va propiciar el cara a cara entre l’associació de comerciants de Tordera Centre i el batlle. Un dels temes polèmics que es van posar sobre la taula és el mercat dels diumenges. Segons els comerciants, el mercat es troba en un procés retrocés i cal donar-li un nou impuls.

El president dels comerciants, Josep Borrell va reiterar el malestar amb el preu del pàrquing del mercat dels diumenges. El preu actual és de 2 euros i els venedors defensen un estacionament gratuït.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va obrir les portes a negociar una rebaixa del preu del pàrquing, però va recordar que pagar per aparcar és quasi obligatori quan els torderencs visiten pobles veïns.

Aquesta era la conversa que mantenien, Josep Borrell i Joan Carles Garcia.

parquing preu mercat

Els comerciants també van criticar que es faci pagar per un pàrquing de sorra, que quan plou queda impracticable. L’alcalde els recordava que l’estacionament del mercat es troba un terreny no municipal, i això impedeix que es pugui assumir l’asfaltat de l’espai.

Les dues parts van acordar reunir-se aviat per abordar aquesta problemàtica i d’altres temes relacionats amb la zona de vianants i la situació dels comerços de la zona.