IniciNoticiesEsportsÈxit de participació i organització de la I. Tordera Trail Race

Èxit de participació i organització de la I. Tordera Trail Race

tordera trail raceAquest diumenge finalment 450 persones van participar a la I Tordera Trail Race organitzada pel Club Esportiu Tordera. Segons l’organització un èxit de participació superant altament les expectatives que s’havien marcat per l’esdeveniment. Albert Prats portaveu del club feia balanç de la gent inscrita i ens desvetllava la destinació d’algunes elles.

Prats trail 1

A la prova “express” de 13km en Ferran Coll amb un temps d’1 hora va ser el primer classificat, el segon en Santi Nieto i el tercer en Santi Serra. Al podi femení la tercera classificada va ser la Laura Prieto, Cristina Pino va entrar en segona posició i la primera va ser la Pili Ureña. Aquesta última en declaracions a Ràdio Tordera compartia l’experiència que havia viscut.

Ureña trail 2

Pel que fa al recorregut trail de 33km el podi femení va estar encapçalat per la Miriam Moreno amb un temps de 2h 58min. La segona classificada va ser per la Sandra Tejedor i la tercera la Blanca Márquez. En categoria masculina Marc Sadurní va aconseguir el tercer lloc, segon en Marc Riverso i el líder de la prova va ser el torderenc Carlos Galobardes amb un temps de 2h 16min.

En declaracions a Ràdio Tordera en Carlos es mostrava satisfet del que havia pogut sumar.