IniciNoticiesEntitatsEl Casal de Joves estrena programació de primavera

El Casal de Joves estrena programació de primavera

casal joves primavera 18La Regidoria de Joventut i el Casal de Joves de Tordera han estrenat, aquest mes d’abril, la programació de primavera. Durant aquest trimestre es mantenen els tallers setmanals d’orientació laboral, activitats de salut, ioga i tai-chi-kun, a més d’incorporar un taller de dansa del ventre, cada dijous. Pel que fa a les activitats setmanals, es mantenen les converses en anglès el dilluns, teatre el dimarts, dimecres taller de cant, el dijous és el dia del taller de cuina i, per últim, jocs de taula els divendres. Pel que fa a cursos, s’han programat el Curs de Monitor de Lleure i el premonitors. També es farà una exposició de mobilitat internacional i el dia 19 de maig tindrà lloc la festa del 10è aniversari del casal.

Per últim, recordar que durant tot l’any, el casal posa a disposició dels joves bucs d’assaig per a músics locals, connexió gratuïta a Internet i assessorament personalitzat en temes d’interès juvenil, a més d’una borsa d’habitatge jove. Ho explica la dinamitzadora juvenil, Merche Álvarez.

casal joves

Per inscripcions o consultes podeu contactar amb el Casal de Joves, al carrer Pujades, 9, al telèfon 937645885 o a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat. També pots trobar-lo al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES