IniciNoticiesEsportsMés de 160 esportistes ja s’han inscrit a la I. Tordera Trail...

Més de 160 esportistes ja s’han inscrit a la I. Tordera Trail Race

trail raceEstem a tant sols 20 dies per a la celebració de la I. Tordera Trail Race i el Club Esportiu Tordera segueix sumant participants pels dos recorreguts de la prova esportiva. Amb sortida i arribada al pavelló dels Països Catalans, des de l’entitat torderenca, es marquen com a principal repte, poder posar el nostre municipi i l’entorn natural que l’envolta, a l’epicentre de les activitats competitives catalanes durant el diumenge 22 d’abril. Albert Prats portaveu de l’esdeveniment recordava que als futurs participants que es vulguin apuntar a l’activitat que ho facin el més aviat possible via on-line ja que existeix una limitació de 600 persones. Els organitzadors recalquen que per una qüestió de tallatge de les samarretes de regal, és millor per a ells i per l’empresa que les fabrica, poder tenir una previsió de la gent.

Prats inscripcions 1

Els dos recorreguts ja els tenen confirmats al 100% amb tots els permisos i les ubicacions previstes. Des del CET continuen contactant amb diverses marques esportives que aportaran el seu patrocini a la Tordera Trail Race i l’Albert Prats, confirmava que hi haurà una sortida i arribada espectacular a l’Avinguda dels Països Catalans.

Prats inscripcions 2

Podeu consultar tota la informació, inscripcions, preus i recorreguts a través de la mateixa pàgina web https://www.clubesportiutordera.cat/torderatrailrace

ÚLTIMES NOTÍCIES