IniciNoticiesCulturaLa parròquia de Santa Maria de Pineda organitza la festa a Sant...

La parròquia de Santa Maria de Pineda organitza la festa a Sant Pere de Riu

aplec sant_pere_de_riuLa Parròquia de Santa Maria de Pineda, d’acord amb l’Ajuntament de Tordera, organitza el proper dilluns, 2 d’abril, l’aplec a Sant Pere de Riu. Per a la festa, l’organització ha disposat un autocar per traslladar tothom qui vulgui participar de l’aplec, de la plaça de les Mèlies de Pineda. A les 12:00h tindrà lloc la Missa amb l’acompanyament de la Coral Juvenil Santa Maria de Pineda de Mar, que després oferirà un petit concert. A les 2 del migdia es farà el dinar que tothom s’haurà de portar de casa. Hi ha barbacoes que permeten fer foc i carn a la brasa.

Les activitats continuaran a les 5 de la tarda amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de les Roses de Sant Feliu de Llobregat. També es farà la Rifa de les 30 dotzenes d’ous i 4 pernils. Al final es faran les Vespres a l’església de Sant Pere. Mossèn Josep Caselles, rector de la parròquia de Santa Maria de Pineda i rector de la parròquia de Sant Pere de Riu, convida a tothom a assistir a l’aplec.

aplec sant pere de riu

Els organitzadors conviden, com cada any, a visitar la casa de colònies i els seus entorns per gaudir-ne, especialment les habitacions, que han estat pintades. També s’ha netejat el bosc que hi ha al voltant de la casa i s’han instal·lat tanques protectores en el seu accés. Igualment, s’està en procés de recuperar les làpides funeràries que es troben a terra.

ÚLTIMES NOTÍCIES