IniciNoticiesMedi ambientActualització del pla municipal de prevenció d’incendis forestals

Actualització del pla municipal de prevenció d’incendis forestals

si arriba el focL’Ajuntament ha procedit a la revisió de l’actual planificació en prevenció d’incendis forestals. La constant modificació del paisatge i de les activitats vinculades a l’espai forestal, la variació en l’estat de les infraestructures de prevenció d’incendis i els canvis en la normativa vinculada a la matèria posen de manifest la necessitat de realitzar una revisió en profunditat del contingut del darrer Pla municipal, i es per  aquest motiu que l’Ajuntament ha encarregat les tasques d’elaboració d’un nou Pla. El regidor de l’àrea de medi ambient, Carles Aulet explica les modificacions que s’han fet al nostre municipi.

aulet pla incendis

El treball s’ha pogut realitzat gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, i serà vigent durant el període 2018-2022.

D’altra banda, La Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona han impulsat de manera conjunta la campanya “Si arriba el foc, estaràs preparat?” que promou les mesures de protecció en urbanitzacions i habitatges aïllats contra els incendis forestals. L’objectiu és fomentar que tots els habitatges que es troben envoltats de boscos tinguin al seu voltant una franja de protecció de 25 metres, per tal de minimitzar així els efectes negatius dels incendis.

ÚLTIMES NOTÍCIES