IniciNoticiesSocietatDetenen una persona en una plantació de marihuana a Tordera

Detenen una persona en una plantació de marihuana a Tordera

03887Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants–Montjuïc han desmantellat des de començament d’any 11 plantacions de marihuana i han detingut 8 persones, de nacionalitat espanyola, italiana, holandesa, equatoriana i dominicana com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, delicte de defraudació de fluid elèctric i un altre per tinença d’armes.

En un operatiu, que va tenir lloc el passat 1 de febrer, es va desmantellar una important plantació de marihuana ubicada en un pis del barri la Marina del Port de la Zona Franca de Barcelona. Els traficants havien modificat l’estructura interna del pis amb la finalitat d’aconseguir més espai per a les plantacions i més benefici. Es van intervenir 663 plantes de marihuana i tota la infraestructura necessària pel seu cultiu i distribució.

Arran d’aquesta investigació, es va vincular els detinguts amb una altra plantació ubicada a Tordera que va quedar desmantellada el passat 14 de febrer La investigació va portar els agents fins a una casa unifamiliar ubicada a la localitat de Tordera, on hi residia un home dedicat en exclusiva a la cura de la plantació a canvi d’allotjament i 2.000 euros mensuals.

 A l’interior de la casa es va poder localitzar la plantació amb un gran nivell de sofisticació de la infraestructura.  Es van recollir 501 plantes de marihuana en un estat molt pròxim a la seva recollida, una arma de foc real i la seva munició de 9mm. La persona responsable de la cura de la plantació va ser detinguda al lloc dels fets. 

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

ÚLTIMES NOTÍCIES