IniciNoticiesEducacióInscripcions obertes per al curs de millora de les competències personals i...

Inscripcions obertes per al curs de millora de les competències personals i professionals en la recerca activa de feina

Curs_ocupabilitatAmb l’objectiu d’oferir més eines i recursos a totes aquelles persones que busquen feina, l’Area d’ocupació i promoció econòmica de Tordera organitza un curs de millora de capacitats i competències a l’hora de trobar una feina. 

El programa del curs “Ocupabilitat per competències Maresme 2017”, organitzat conjuntament amb el Consell Comarcal, és un itinerari formatiu de 20 hores de durada que permet aprendre a identificar i millorar les competències personals, confeccionar el propi projecte professional, aplicar les competències personals i professionals a les diferents eines que s’utilitzen en la cerca de feina, elaborar o millorar el teu Currículum Vitae en clau competencial i conèixer els aspectes bàsics per millorar la candidatura a una entrevista. 

El curs s’impartirà en 5 sessions els dies 19, 20, 21, 22 i 23 de març, de 9:30 h a 13:30h a l’Aula de formació de les oficines del Servei Local d’Ocupació (Camí Ral 174)                                                                

Per participar en aquest curs només cal adreçar-se al Servei Local d’Ocupació on el personal municipal donarà tota la informació necessària per poder assistir-hi. 

Aquest curs es suma a la resta de cursos que promou l’Ajuntament en matèria de formació d’adults i recerca activa de feina. El Casal de Joves, per la seva banda, manté obert el període de matriculació per als cursos de monitor de lleure i per al curs de seguretat alimentària.