IniciNoticiesCultura"Sol Solet" d’Àngel Guimerà es veurà a Tordera el 15 d’Abril després...

“Sol Solet” d’Àngel Guimerà es veurà a Tordera el 15 d’Abril després de fer temporada aquest Març i Abril al TNC

Foto 7 Sol soletLa directora teatral Carlos Subirós va presentar fa dues temporades Maria Rosa d’Àngel Guimerà a la Sala Petita del TNC i ara es torna a endinsar en el món de Guimerà amb una versió de Sol solet que té com a leitmotiv “la tensió entre llum i l’ombra”, una idea que guia la construcció del projecte. Després de la temporada al Nacional, posteriorment, l’espectacle anirà de gira per Catalunya de la mà de Teatres en Xarxa, projecte on participa el Teatre Clavé. A Tordera es podrà veure el 15 d’Abril. Sol solet està interpretat per Merce Aranega, Laura Aubert, Javier Beltrán, Roger Casamajor, Laia Duran, Oriol Genís, Antònia Jaume, Alba Pujol i Ramon Pujol. La directora ha declarat que ‘Sol solet’ és una obra desconeguda de l’escriptor i va considerar que calia posar-la en escena. 

sol solet 1

La directora ha ressaltat que aquest projecte és “una indagació sobre les llums i les foscors a partir d’aquesta imatge del sol i aquesta idea que aquesta obra és molt fosca i estava amagada en la foscor” perquè és molt desconeguda.

sol solet 2

Per la seva part, Javier Beltrán, que es posa a la pell del Jon, ha explicat que Sol solet és una història trista per a tots els personatges que es troben en aquell hostal on passa la trama. 

sol solet 3

L’obra no s’estrenarà el 8 de març com estava previst a la Sala Petita pel suport “unànime” de la companyia a la vaga feminista, tal com ha anunciat Subirós. 

sol solet 4

L’Obra es podrà veure a la sala petita del TNC del 9 de Març al 8 d’Abril. Posteriorment, sortirà de gira i arribarà a Tordera el 15 d’Abril. Les entrades es poden reservar a la web entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre.

ÚLTIMES NOTÍCIES