IniciNoticiesCulturaCelebració del dia de la dona avui a la Biblioteca de Tordera

Celebració del dia de la dona avui a la Biblioteca de Tordera

pinzellades roigAquesta tarda se celebrarà el Dia de la Dona a la Biblioteca de Tordera amb Pinzellades de Roig, a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera. L’esdeveniment començarà a les 20:00h i cal recollir prèviament la invitació. Montserrat Roig ha estat una de les veus femenines més significatives de la nostra literatura. Una dona talentosa, valenta, ferma i lluitadora; i una personalitat cultural compromesa i reivindicativa.

Jaume Calatayud i Vicente Monera ens proposen amb Pinzellades de Roig un acostament a la seva figura –al personatge, a la dona, a la narradora, a la periodista…– en forma de composició poètico-musical, amb cites de la seva obra i amb poemes i cançons de Josep Carner, Salvador Espriu, Rosa Leveroni, Marta Pessarrodona, M. Mercè Marçal, Jacques Brel, Jean Baptiste Clement, Joan Manuel Serrat i Marina Rossell.

Aquesta activitat s’inclou en el programa d’activitats del mes de la salut a Tordera. La regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés recorda que cal inscripció prèvia per participar en aquesta i altres activitats del mes de la salut.

previa actes salut

L’espectacle Pinzellades de Roig començarà a les 20h a la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES