IniciNoticiesRegidoriesComença una nova edició del Mes de la Salut de Tordera amb...

Comença una nova edició del Mes de la Salut de Tordera amb objectiu de promoure hàbits saludables

mes salut 2018La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera organitza, durant els mesos de març i abril, un nou cicle d’activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social. La regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés explica els objectiu del cicle d’activitats.

mes salut 1

Per fer-ho possible institucions, empreses, col·lectius i associacions han sumat esforços planificant diverses iniciatives que tindran lloc des fins al 14 d’abril i entre les quals hi destaquen xerrades, exposicions, caminades, la marató de donació de sang, tallers i cursos formatius. Segons Vergés, activitats adreçades a diversos àmbits de la població.

mes salut 2

En la programació d’aquesta setmana, avui a les 18h a la biblioteca es fa una xerrada del banc de llet a càrrec de la doctora Mònica Coderch tècnica de laboratori del Banc de Llet i assessora en lactància; Demà dia 6 de març, a les 18h a la biblioteca, celebració dia de la dona amb l’espectacle “Pinzellades de Roig” composició  poètico-musical dedicada a Montserrat Roig, a càrrec de Jaume Calatajud i Vicente Monera.  Divendres, 9 de Març nova sessió del cicle bibliolab amb l’activitat “la grandesa del més petit” a càrrec d’Explorium, serà un taller experimental per a adults sobre l’impacte de la nanotecnologia al segle XXI.

ÚLTIMES NOTÍCIES