IniciNoticiesEducacióL’Ajuntament instal·larà aquesta setmana més mesures de seguretat al pati de ...

L’Ajuntament instal·larà aquesta setmana més mesures de seguretat al pati de la llar d’infants municipal, desprès que una nena es tallés amb una maquineta d’afaitar el passat mes de Novembre

03244L’Ajuntament de Tordera es compromet aquesta setmana ha solucionar els problemes de seguretat, detectats els darrers mesos, en el pati de la llar d’infants municipal, gestionada per la fundació Pere Tarrés.

Els fets es remunten el 2 de Novembre, quan una nena que estava jugant en el pati de la llar “El Niu” es va tallar amb una maquineta d’afaitar. La Policia Local de Tordera va obrir una investigació que determinar l’origen de l’objecte. Es va concloure que la maquineta va aparèixer en el recinte de forma accidental i que era procedent dels edificis adjacents a la llar.

La direcció de l’escola en consens amb l’Ajuntament va decidir tancar el patí, mentre no es millorés la seguretat pels infants i es minimitzés el risc de patir en accident semblant. Ho explicava el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

pous llar 1

L’actuació acordada entre Ajuntament i Fundació Pere Tarrés va ser col·locar una tanca de fusta per separar el patí, amb una zona més segura i instal·lar una malla a la zona propera els pisos per evitar la caiguda d’objectes. Els treballs s’han començat a realitzar en les darreres setmanes i les famílies critiquen que des d’aleshores els nens porten 4 mesos sense utilitzar aquest patí.  El regidor d’ensenyament, Àngel Pous admet que els treballs s’han retardat molt, però assegura que aquesta setmana s’acabaran definitivament les obres.

pous llar 2

Amb aquesta actuació es vol minimitzar la possibilitat de caiguda de cap objecte. Un cop els elements estiguin instal·lats, el pati es podrà utilitzar en la seva totalitat. Àngel Pous demana disculpes a totes les famílies per la situació viscuda i el retard en l’execució de les obres.

pous llar 3

La llar d’infants municipal El Niu, és un centre educatiu que compta en l’actualitat amb setanta-quatre nens i nenes des dels 0 als 3 anys. La llar depèn de l’Ajuntament de Tordera i està gestionada per la Fundació Pere Tarrés.

ÚLTIMES NOTÍCIES