IniciNoticiesEducacióNúria Niell, doctora en biociències molecular i ex-alumne de l’Institut Lluís Companys...

Núria Niell, doctora en biociències molecular i ex-alumne de l’Institut Lluís Companys de Tordera farà divendres unes xerrades sobre els seus estudis sobre el càncer

CONFERÈNCIA CIENTÍFICAUna ex-alumna de l’Institut Lluís Companys de Tordera,  farà divendres una conferència científica adreçada a alumnes de batxillerat i oberta a tota la ciutadania. La Núria Niell és doctora en biociències moleculars de la Universitat Autónoma de Madrid, i vindrà a Tordera per parlar sobre els seus estudis sobre el càncer. La Núria Niell va cursar ESO i batxillerat a l’institut Lluís Companys. L’ensenyament secundari Obligatori el va fer entre el 1997-2001 amb una qualificació d’Excel·lent i entre el 2001-2003 va cursar batxillerat científic on va obtenir Matrícula de honor. Posteriorment va continuar els estudis de biologia a la Universitat de Girona i va continuar la formació amb diversos màsters i el doctorat en Biociències Moleculars.

La conferència serà divendres a les 10 del matí on assistiran alumnes de primer de batxillerat i a les 12 amb alumnes de segon de batxillerat. Les xerrades que es faran al Teatre Clavé també estan oberta a qualsevol ciutadà.

ÚLTIMES NOTÍCIES