IniciNoticiesEducacióXerrada per a mares, pares i/o tutors: “Com parlem, escoltem i sentim...

Xerrada per a mares, pares i/o tutors: “Com parlem, escoltem i sentim a casa? I fora de casa“

com_parlem__escoltem_i_sentim_a_casa_i_fora_de_casa_1La Regidoria d’Ensenyament, d’acord amb el Consell Escolar Municipal i la Diputació de Barcelona, organitzen el proper 28 de febrer a la Biblioteca de Tordera, la xerrada:  “Com parlem, escoltem i sentim a casa? I fora de casa“  amb la finalitat d’oferir recursos pràctics per la millor comunicació i la resolució de conflictes en família.

L’objectiu és reflexionar sobre les emocions en estat de conflicte, les seves conseqüències i com actuar davant d’elles.  Comunicació i conflicte. Empatia i escolta activa. Actituds, valors i normes a casa i fora de casa. Fermesa i flexibilitat de pensament i d’acció davant del conflicte familiar. Estratègies per petits problemes de comportament i convivència.

 La sessió, a càrrec de Jordi Serra i Garcia, va adreçada a mares i pares amb fills/es d’edats compreses entre els 0-12 anys. La durada serà de tres hores, de 17:30h a 20:30h. La inscripció és gratuïta i les places són limitades. Per aquest motiu cal fer la inscripció prèvia a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat fins al 26 de febrer.

ÚLTIMES NOTÍCIES