IniciNoticiesPolíticaTordera agilitza els tràmits administratius per facilitar la inversió estrangera a Can...

Tordera agilitza els tràmits administratius per facilitar la inversió estrangera a Can Buscà Sud i la Mina d’Or

decotecDues empreses torderenques, amb capital japonès, han anunciat que volen invertir al municipi. Per una part, l’empresa Suntory, i d’altra banda la compra de Decotec per part de l’empresa japonesa Toppan.

Toppan és una “empresa puntera al món” amb diverses seus internacionals. La única seu europea està ubicada a Tordera, i la intenció és realitzar una ampliació que s’ha pactat amb l’Ajuntament de Tordera per tal d’abastar el continent europeu i Nord d’Àfrica. La inversió de l’empresa japonesa es preveu per a finals del 2018. Les converses mantingudes amb la multinacional tenen relació amb la proposta de l’Ajuntament d’ampliar i expandir la seva cobertura a Tordera. El consistori vol diversificar la feina al municipi i, sobretot, permetre llocs de treball als torderencs i torderenques. Així ho explica l’alcalde, Joan Carles Garcia.

alcalde inversio industrial 1

Per altra banda, l’empresa japonesa Suntory, situada al sector de la Mina d’Or vol ampliar la plantilla i l’espai de treball. Des de l’Ajuntament de Tordera, s’assegura que s’està treballant, igualment, per l’ampliació del terreny i la distribució urbanística per a fer possible ambdues ampliacions industrials que, segons l’alcalde de Tordera, beneficiaran al poble.

Aquestes són dues planificacions d’edificació industrial situades a la zona de Can Buscà Sud i la Mina d’Or, unes de les zones de fàcil desenvolupament industrial. A més a més, l’Ajuntament està treballant en donar alternatives de terreny industrial a altres zones del municipi, com Can Pallars a la Nacional II.

ÚLTIMES NOTÍCIES