IniciNoticiesCulturaMés de 500 persones s’han inscrit per participar a la rua de...

Més de 500 persones s’han inscrit per participar a la rua de carnestoltes de Tordera. Diumenge serà el torn del veïnat de Sant Pere.

carnestoltes 2017 1Tot apunt per celebrar dissabte el Concurs i la cercavila de disfresses de Tordera. Segons la regidora de festes, Sílvia Català, la rua sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i recorrerà tot el Camí Ral i acabarà a la pista de l’Amistat. Com a novetat principal cal destacar la nova ubicació de finalització de la rua i l’actuació del grup de versions Orquestra Maribel. Xocolatada per a tots els participants i a la mitja part del ball es farà l’entrega dels premis.

Silvia Carnestoltes 1

Al concurs de disfresses s’hi han inscrit més de 500 participants repartits en les diferents categories.

Silvia Carnestoltes 2

Per altra banda, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri, aquest diumenge. Les inscripcions per participar-hi es podran fer de 10 a 11 del matí a la pista coberta, des d’on a les 11 sortirà la rua per diferents carrers del veïnat. Com en anys anteriors, l’organització ha establert diferents categories amb tres premis per a cadascuna d’elles: individuals, parelles, grups i comparses.

ÚLTIMES NOTÍCIES