IniciNoticiesSocietatUGT i CCOO proposen de lligar els salaris a la productivitat i...

UGT i CCOO proposen de lligar els salaris a la productivitat i apujar-los per sobre de la inflació

vaga ccoo 8 marcCCOO ha anunciat una ofensiva per recuperar el poder adquisitiu dels treballadors del sector públic que, segons el sindicat, ha estat del 16% durant la crisi. El sindicat ha exigit que es continuïn revertint les retallades salarials i de personal de les diferents administracions i ha plantejat millores en les condicions laborals dels funcionaris a través de la negociació col·lectiva. “La riquesa també s’ha de repartir entre els empleats i empleades públics”, ha reclamat en roda de premsa la secretària d’Acció Sindical de CCOO a Catalunya, Cristina Torre.

ccoo 1

CCOO també ha demanat a la Generalitat que se segueixi treballant per al compliment de l’objectiu de reducció de la temporalitat del 26 al 8% en els propers tres anys, tal com va acordar la Mesa de la Funció Pública el passat mes de juny. El secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania del sindicat, Manuel Fages, ha explicat que CCOO inicia una campanya informativa als centres de treball que pot derivar en mobilitzacions els propers mesos.

ccoo 2

Per ara, han fet una crida a sumar-se a la vaga laboral de dues hores per torn per al 8 de març per denunciar la bretxa salarial que també afecta al sector públic.

ÚLTIMES NOTÍCIES