IniciNoticiesSocietatAparatós incendi en un pis del Carrer Passatge Jardí de Sant Pere...

Aparatós incendi en un pis del Carrer Passatge Jardí de Sant Pere sense ferits

WhatsApp Image 2018-02-02 at 10.43.10Espectacular incendi aquest matí en el carrer Passatge Jardí del veïnat de Sant Pere. Segons fonts municipals, el foc s’ha declarat sobre dos quarts de 11 del matí, en un pis de la tercera planta del bloc número 2. Per motius de seguretat, l’edifici  ha estat desallotjat mentre els serveis d’emergències actuaven en l’extinció de l’incendi. El bombers han requerit l’actuació d’un vehicle amb escala per arribar a la zona afectada i poder apagar les flames. En un primer moment, es temia sobre la possibilitat que es trobessin persones atrapades a dins el pis, però per sort, es trobava buit en el moment de l’incendi. La virulència de les flames ha provocat que el pis hagi quedat totalment destrossat i que el fum hagi afectat un part de l’escala de l’immoble.

Sobre dos quarts de 1 del migdia, els bombers han donat l’incendi per controlat i extingit.  A continuació, desprès de la inspecció tècnica corresponent, els veïns han pogut tornar en els seus habitatges.

En aquest moments, es desconeixen les causes de l’incendi, i s’obrirà una investigació per esbrinar-ho. En les tasques d’extinció han participat sis dotacions de bombers, tres efectius de policia local, dos de mossos d’ esquadra, dues ambulàncies del SEM i Protecció Civil.

ÚLTIMES NOTÍCIES