IniciNoticiesCulturaLa pel·lícula d’animació "Zarafa" i l’espectacle "Bona nit, benparits!" arriben aquest cap...

La pel·lícula d’animació “Zarafa” i l’espectacle “Bona nit, benparits!” arriben aquest cap de setmana al Teatre Clavé

bona nit benparitsDoble proposta aquest cap de setmana a la programació estable de Teatre Clavé. Dissabte serà el torn dels petits de la casa, amb el cicle familiar. Es projectarà la pel·lícula d’animació Zarafa. El film és un relat d’amistat entre en Maki, un nen de 10 anys, i la Zarafa, una girafa òrgena que es convertirà en el regal del rei de França. Durant el llarg viatge que els portarà des de Sudan fins a Paris, passant per Alexandria, Marsella i els Alps Nevats, en Maki i la Zarafa s’enfrontaran a grans perills i aventures. La projecció començarà a les 18:00h. L’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereix als seus clients 2 euros de descompte per aquest espectacle. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca la complicitat i suport de l’entitat en la programació.

Navarro complicitat

D’altra banda, diumenge arriba Bona nit, benparits! és un cant divertit i serè al cicle de la vida. I és també el primer projecte en solitari d’en Fel Faixedas després d’haver format part de Teatre de Guerrilla i, posteriorment, de Xuriguera&Faixedas.

Bona nit, benparits! l’actor d’Arbúcies canta i toca i entre cançó i cançó ens explica la seva particular manera de passar per aquest món. Sense llàgrimes ni estridències, en Faixedas ens ensenya com és: natural, planer, sincer, divertit, carismàtic, entranyable, gamberro i seductor. I ho fa a través de cançons escrites per ell mateix i interpretades per la seva banda, Furgón Oscuro, que apareixerà a l’espectacle a través de pantalles. Fel Faixedas explica com neix aquest espectacle.

Fel Faixedes

A través de pantalles, també hi apareixeran, virtualment, els artistes convidats Gossos, Adrià Puntí, Miqui Puig, Judit Nedderman i Roger de Gràcia. L’espectacle serà diumenge, a les 18:00h. Les entrades anticipades tenen un preu de 18 euros i a taquilla de 20 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES