IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé participa en la primera edició del Festival Zero

El Teatre Clavé participa en la primera edició del Festival Zero

presentacio festival zeroAhir es va presentar a Barcelona el Festival Zero, una programació d’espectacles que tenen com a eix comú la proximitat física amb el públic i que interpel·len sobre noves formes de gaudir de les arts escèniques. Impulsat per Teatres en Xarxa, i amb la participació del Teatre Clavé de Tordera, el Festival Zero girarà durant tres mesos per diversos espais escènics de la província de Barcelona.

La primera edició del Festival Zero es durà a terme des del 16 de febrer fins el 8 d’abril de 2018 als equipaments teatrals que formen part de Teatres en Xarxa: Teatres Despí  de Sant Joan Despí, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, Teatre Clavé de Tordera, Can Massallera de Sant Boi i Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

En una roda de premsa, on van participar el diputat de Cultura Juanjo Puigcorbé i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, entre d’altres es va presentar la programació d’espectacles i els eixos que defineixen el Festival Zero, que neix amb la voluntat de convertir-se en un cita anual. Juanjo Puigcorbé explicava que un dels objectius de la programació és acostar els joves al teatre.

festival zero 1

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va intervenir també en nom del col·lectiu de Teatres en xarxa, per reivindicar el teatre de proximitat escènica i poc convencional que oferirà el festival.

festival zero 2

 En la presentació d’ahir també hi van assistir representants municipals dels teatres que formen part de Teatres en Xarxa i acullen el Festival Zero, així com també les companyies i equips artístics que conformen la programació de la primera edició del Festival Zero.

ÚLTIMES NOTÍCIES