IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera organitzarà pel mes d'abril la 1a. Tordera Trail...

El Club Esportiu Tordera organitzarà pel mes d’abril la 1a. Tordera Trail Race

trail raceL’entitat torderenca fa un pas més amb l’organització de proves esportives. Pel diumenge 22 d’abril han programat un esdeveniment que té com a principal repte, poder arribar a ser l’activitat que tingui més ressò de l’any. Des del Club Esportiu Tordera, l’objectiu principal és poder posar el nostre municipi i l’entorn natural que l’envolta a l’epicentre de les activitats competitives catalanes durant aquell dia. L’Albert Prats portaveu del CET ens comentava que la Tordera Trail Race és una evolució de la trail les bruixes.

Prats tordera trail race 1

La intenció és que vinguin a participar competidors de renom en el recorregut de 25 quilòmetres. Un circuit (Trail) que serà exigent, cronometrat, que s’haurà de fer obligatòriament corrents però que no deixarà de ser atractiu pels participants. El club també organitza pel mateix dia un altre que serà destinat per la gent que el vulgui fent caminant o corrents que tindrà una distància d’uns 13km aproximadament. 

Prats tordera trail race 2

Prats recalca amb especial atenció les inscripcions que s’obriran el proper 1 de febrer. 

Prats tordera trail race 3

A priori, a l’espera dels permisos municipals, la Tordera Trail Race tindrà una sortida i una arribada espectacular amb catifa vermella i elements publicitaris de les grans proves a tota l’avinguda dels Països Catalans. 

ÚLTIMES NOTÍCIES