IniciNoticiesRegidoriesContinua l’asfaltat a les Ferreres

Continua l’asfaltat a les Ferreres

asfaltat ferreresContinuen les obres d’asfaltatge a la urbanització de Les Ferreres. Aquest mes de gener s’acabarà una nova fase de les obres. Aquests treballs són finançats pels propis veïns que estan fent aportacions voluntàries a l’Ajuntament de Tordera per finalitzar les obres a la seva urbanització. Amb aquests projectes els veïns podran moure’s més còmodament i podran gaudir d’uns carrers en òptimes condicions sense els sots i la pols que actualment tenen. Carles Aulet és regidor d’obres i serveis.

aulet lesferres1

D’aquesta manera només quedaran dues sessions d’asfalt dels carrers. Per altra banda, l’enllumenat de Les Ferreres està previst que funcioni amb energia solar, tot i així encara està en estudi i el resultat final es valorarà amb els veïns de la urbanització. Aulet afirma que Les Ferreres no ha pogut disposar de grans millores en el seu urbanisme.

aulet lesferres2

L’Ajuntament de Tordera i la regidoria d’obres i serveis encara aquest tram final tant en les obres d’asfaltatge com d’enllumenament de Les Ferreres amb moltes garanties de poder acabar-les.

ÚLTIMES NOTÍCIES