IniciNoticiesEsportsEl Patinatge Artístic Tordera participarà al Campionat de Barcelona de Xou en...

El Patinatge Artístic Tordera participarà al Campionat de Barcelona de Xou en les categories de xou juvenil i xou gran

campionat barcelona xouAquest proper cap de setmana 27 i 28 de gener el pavelló Castell d’en Planes (Vic) acollirà el Campionat de Barcelona de Grups Xou i Quartets. Per tercer any consecutiu, el Club Patinatge Artístic Tordera hi participarà en la categoria de grup xou juvenil i, com a novetat d’aquest any, també debutarà en la categoria de grup xou gran. El torn dels dos representants del club torderenc serà el dissabte. Primer ho farà el xou juvenil amb una coreografia que porta per nom “Astúcia. Vas creure tenir tot sota control? Gran error! No sempre el pla surt com un espera”. El xou gran, per altra banda, s’estrenarà amb un programa anomenat “Esperança. Per què han d’ocórrer catàstrofes perquè siguem més humans? Enviem un missatge a l’univers perquè el món pugui viure en pau”. Tot i que les coreografies es mantenen en secret fins al moment de l’exhibició, Juan Carlos Herrero, president del Patinatge Artístic Tordera, n’ha desvetllat algunes pistes.

Herrero camp barcelona 1

El club es mostra entusiasmat per la nova línia que va obrir introduint el nou grup de xou gran. Tot i que els primers anys es van dedicar a les modalitats de lliure i figures obligatòries, des de l’any 2016 ja comptaven amb un grup xou juvenil.  Herrero considera que d’aquesta manera es deixa constància del ritme de creixement del club. 

Herrero camp barcelona 2

L’any passat el grup xou juvenil del Patinatge Artístic Tordera va aconseguir la setena posició al campionat de Barcelona i l’onzena al català, a una plaça del campionat d’Espanya. Per aquest motiu, l’objectiu que es marquen per aquesta temporada és superar els resultats obtinguts i superar-los per poder competir a l’espanyol.

El Campionat de Barcelona de Grups Xou i Quartets obrirà la temporada 2018 de patinatge artístic. La propera parada serà el campionat de Catalunya en el qual, en cas de classificar-se, el grup de xou gran del P.A. Tordera s’enfrontaria als vigents campió i subcampió del món, el C.P.A. Olot i el C.P.A. Girona. Segons el club torderenc unes 120 persones del municipi es desplaçaran amb els dos equips competidors per recolzar-los a la prova.

ÚLTIMES NOTÍCIES