IniciNoticiesSalutEls ciutadans prenen consciència de la ceguera en el marc de la...

Els ciutadans prenen consciència de la ceguera en el marc de la setmana de la discapacitat

xerrada ceguesaCoincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des del Rusc organitzen la Setmana de la Discapacitat, del 28 de novembre al 3 de desembre.

La biblioteca de Tordera va ser ahir escenari d’una Taula Rodona amb el títol “Prenent consciència de la ceguera”.  Hi varen participar el periodista de TV·, Rafel Bagot, que va presentar el seu llibre “Corre, Vola Viu!”. També es van escoltar les experiències de Joan Josep Artero, tècnic de ciclisme en tàndem per a persones cegues, afiliat a la ONCE i Antonio González Castro, president de la delegació de la ONCE de Blanes i de Marta Vila-Puig, educadora del Rusc. 

En declaracions a Ràdio Tordera, el periodista Rafel Bagot destacava la feina de la comunitat del Rusc en la inserció de persones amb problemes de ceguera.

ceguesa 1

La propera cita en la setmana de la discapacitat serà el divendres 1 de desembre on l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, serà a la llar El Lledoner, en el marc del programa Línia directa amb l’alcalde, que s’emet en directe per Ràdio Tordera. El director del Rusc, Pere Domènech recordava que ja és la tercera vegada que impulsen la setmana de la discapacitat. Domènech creu molt important generar espais de debat sobre la seva realitat.

ceguesa 2

També durant la setmana es podrà visitar l’exposició de fotos del calendari del Rusc 2018, a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES