IniciNoticiesEsportsResultats dels primers equips torderencs 25-26 novembre

Resultats dels primers equips torderencs 25-26 novembre

futbol hostalricEl sènior femení de segona catalana del CEEB Tordera va ser el primer en obrir la jornada esportiva dels primers equips torderencs d’aquest anterior cap de setmana. Sorpresa de les grosses ja que les verdes no van poder fer front a l’equip del CB Sant Hilari i van perdre per 79-68 sumant així la segona derrota del curs.

El Club Patí Tordera segueix puntuant però no com caldria. De nou, l’empat va ser el protagonista a l’electrònic. 3-3 contra el Sant Cugat i ja en són cinc en total.

Derrota contundent del sènior de l’Athletic Club Tordera Parc, van perdre per 12-4 contra el BlandaEsportiu.

La jornada de diumenge ha estat totalment victoriosa ja que tots els conjunts torderencs han aconseguit la seva recompensa. El diumenge migdia, el sènior masculí del CEEB Tordera va sumar la segona victòria del curs en imposar-se per tant sols un punt de diferència a l’AECAM Malgrat 74-73.

La presentació dels equips del CFTordera d’aquesta temporada va portar la seva sort al primer equip. Amb la millor entrada de la temporada, els torderencs van emportar-se el derbi contra l’Hostalric per 3-1 amb remuntada inclosa de l’equip groc i vermell. El capità Edu Vega amb dos gols al seu compte golejador i José Antonio Martinez amb un golàs de falta van ser uns dels protagonistes del partit.

Per tancar la jornada, el sènior del Futsal Tordera també va guanyar contra el Palamós al pavelló dels Països Catalans per 3-1.