IniciNoticiesDetingut un veí de Gualba per un delicte contra la seguretat del...

Detingut un veí de Gualba per un delicte contra la seguretat del trànsit i atemptat contra l’autoritat

23622504_1990317011257875_3545518545348219658_nAquesta passada matinada, la Policia Local de Tordera ha detingut  el conductor  d’un vehicle que s’ha saltat les ordres d’aturada d’una patrulla policial al nostre municipi.

Els fets han succeït durant la matinada quan un cotxe amb tres ocupants amb diversos antecedents, veïns de Gualba i Sant Celoni, ha fugit després de realitzar maniobres estranyes i rebre el requeriment d’aturada per part d’una patrulla d’agents de la Policia Local de Tordera. Un agent ha resultat ferit lleu després de ser atropellat durant la fugida del vehicle, el qual també ha causat danys al mobiliari urbà. Finalment, ha estat aturat al Carrer Doctor Carreras on el conductor, el qual no disposava de carnet de conduir, ha estat reduït i detingut. Tal i com informa la Policia Local, en les properes hores el detingut passarà a disposició judicial, acusant-lo d’un delicte contra la seguretat del trànsit i d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat. Els acompanyants no es troben detinguts ja que en el registre tant dels individus com del vehicle, no s’hi ha trobat altres indicis delictius.

La Policia Local informa, a més a més, que en el moment de la intervenció els agents han disparat trets a l’aire per tal que el cotxe s’aturés.

ÚLTIMES NOTÍCIES