IniciNoticiesSocietatUn vídeo realitzat per la torderenca Carla Chiloeches, acumula cinquanta mil reproduccions...

Un vídeo realitzat per la torderenca Carla Chiloeches, acumula cinquanta mil reproduccions a YouTube amb estudiants de tot el món demanant la llibertat de Catalunya

video chiloechesEstudiants internacionals de la universitat Carnegie Mellon de Pittsburgh (Estats Units) han enregistrat un vídeo on demanen la llibertat de Catalunya en dinou idiomes. En cinc dies ja ha acumulat més de cinquanta mil reproduccions a YouTube i 100 mil a Twitter.

Qui hi ha darrere de la idea és Carla Chiloeches, una jove torderenca que estudia administració i direcció d’empresa als Estats Units. El vídeo va ser un encàrrec de l’assignatura de màrqueting digital i estratègia de xarxes socials. Chiloeches reconeix que els fets que passen a Catalunya era prou rellevants per fer un vídeo d’aquestes característiques.

video carla 1

El vídeo ha anat més enllà del canal de classe i s’ha fet viral, de manera que ha arribat a molta més gent de la prevista.

video carla 2

En anteriors cursos, els estudiants d’aquesta assignatura havien aconseguit com a màxim 10 mil reproduccions dels seus projecte. La Carla Chiloeches encara no ha presentat el ser treball, però ja té ganes de veure la cara del professor, quan vegi la repercussió que ha tingut el vídeo.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES