IniciNoticiesEntitats4 busos de Tordera sortiran dissabte cap a la manifestació de Barcelona

4 busos de Tordera sortiran dissabte cap a la manifestació de Barcelona

manifestacio 11NL’ANC Tordera per la independència contenta amb la participació torderenca  en la manifestació de dissabte vinent a Barcelona per la llibertat de tots els presos polítics. En concret, des de Tordera sortiran, 4 busos direcció a la manifestació. Les entitats sobiranistes volen convertir la manifestació d’aquest dissabte en una nova Diada: la “Diada Nacional per la Llibertat”. La Diada és nova, i la localització també: el carrer Marina de Barcelona, des del carrer Pujades fins al mar. A les cinc de la tarda, l’ANC i Òmnium volen omplir aquesta gran artèria de la capital catalana per exigir la sortida de presó dels deu presos polítics independentistes. El coordinador local de l’ANC, Àngel Vallicrosa destaca la mobilització torderenca en aquestes accions.

Vallicrosa mani 1

Segons Vallicrosa, a més d’exigir la llibertat dels presos polítics, la manifestació també denunciarà que l’Estat “ha pres les regnes de la Generalitat de manera il·legítima”. 

Vallicrosa mani 2

L’Assemblea recorda que “dilluns va començar la Setmana de la Llibertat, que acabarà amb la gran manifestació d’aquest dissabte 11 de novembre per demanar l’alliberament dels presos polítics i per reclamar també la república. L’ANC i Òmnium fan una crida a tots els ciutadans perquè sigui una manifestació multitudinària”.

ÚLTIMES NOTÍCIES