IniciNoticiesSocietatLa mobilització del 8-N afecta a la rotonda de Can Bartolí, a...

La mobilització del 8-N afecta a la rotonda de Can Bartolí, a l’accés a Inditex i la circulació de trens a la Línia del Maresme

afectacions vagaAquest matí, Tordera també ha patit problemes de mobilitat arran de la mobilització del 8-N. La línia R1 que passa per Tordera ha patit talls per presència de persones a la via arran de la vaga general convocada per a la jornada d’avui. Així, segons la companyia, a l’alçada de Mataró (R1) alguns manifestants han accedit a la via quan passaven pocs minuts de les set del matí i han obligat a interrompre el servei. El decret de serveis mínims de la Generalitat de Catalunya per a la vaga d’aquest dimecres preveu un 33% del servei a Rodalies Renfe”.

També al matí, les afectacions han continuat a la N-II a la Rotonda de Can Bartolí. Una manifestació ha provocat pas alternatiu de vehicles. El bloqueig de la rotonda ha provocat importants afectacions de trànsit a la N-II direcció Barcelona i Girona, la Gi-600 de Tordera a Blanes i la Gi-512 a Sant Pere direcció Hostalric i Autopista AP-7.

La mobilització ha continuat al migdia. Desenes de persones han tallat la N-II a l’ entrada de Tordera i el vial d’accés a Inditex.  En aquell moment, una dotació de sis vehicles de la guàrdia civil ha fet acte de presència a Tordera. Han aparcat durant 10 minuts a la benzinera d’entrada al poble i després han marxat.

ÚLTIMES NOTÍCIES