IniciNoticiesCulturaTordera sense sort en el lliurament de premis de la mostra literària...

Tordera sense sort en el lliurament de premis de la mostra literària del Maresme

premis literaris maresem claveTordera va acollir diumenge l’acte de lliurament de premis de la 34è mostra literària del Maresme. L’acte es realitza cada any a una població diferent. Aquest any, en motiu de la commemoració de l’Any Bertrana, s’havia decidit que Tordera seria el poble amfitrió de la trobada comarcal. El regidor de Cultura, Josep Llorens valorava l’esdeveniment.

balanc mostra 1

Malauradament, cap torderenc va ser premiat en l’edició d’enguany. Els principals guardons en prosa i poesia van anar cap a Argentona, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Mataró, Cabrils o Tiana. Segons Llorens, aquest és l’única basant negativa de la jornada de diumenge.

balanc mostra 2

Durant el lliurament de premis es va realitzar un acte simbòlic en record dels presos polítics, amb una fila zero amb butaques buides i el nom dels empresonats del govern de la generalitat i les entitats sobiranistes.

balanc mostra 3

Els treballs premiats a la mostra literària del Maresme han quedat recollits en el llibre que, any rere any, edita el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.